CAUTĂ ÎN ZONA Camere Pret max. (€)
Ordonează după
CODUL OFERTEI

La Pini

Contact agent

Andrei Radulescu
Andrei Radulescu
0744.276.068
0232.422.224
office@imperiaimobiliare.ro

Zona : Bucium

Constructie: 2013

Prezentare

"La Pini " - un proiect pentru sufletul si confortul dumneavoastră.
 
 
O bijuterie arhitectonica proiectata de Arhicon si optimizata structural de Proconex pentru cele mai exigente cerinte, executată de profesionisti dupa inima constructorului..
 
"La Pini " va ofera posibilitatea de a participa la dimensionarea, compartimentarea si amenajarea spatiului dorit conform cu necesitatile dumneavoastra.
In cadrul proiectului sunt prevazute parcari subterane, spatii de joaca si relaxare exterioare si interioare, zone "hobby" (sauna, fitness, biliard, tenis de masa, biblioteca informatizata), bar-restaurant cu circuit inchis, precum si sali de petreceri pentru invitatii dumneavoastra.
 
Proiectul reprezinta un nou concept imobiliar avand ca amplasament un platou al dealului Bucium din sudul municipiului Iasi.
Cadrul natural al zonei este definit in principal de padurea de pini situata la aproximativ 100 de metri de terenul pe care se dezvolta complexul rezidential. Amplasamentul favorizeaza executia imobilului ca amfiteatru, se afla la aproximativ 150 de metri de DN24 si la o cota superioara acestuia.Terenul pe care se dezvolta "La Pini " beneficiază de o pozitie care ofera o splendida panorama (360 grade), inclusiv asupra centrului orasului.
 
Dezvoltatorul, prin achizitia suplimentara de teren in vecinatatea amplasamentului, a dorit sa se asigure ca "La Pini ” va ramine un complex din care, oriunde vei sta, poti privi o lume intreaga si vei avea senzatia ca lumea intrega este acasa la tine.
Clima are un pronutat caracter temperat-continental de nuanta excesiva, cu ierni pline de zapada si veri racoroase.
Diferentele de temperatura dintre orasul "cald" si zona inconjuratoare, precum si proximitatea padurii de pini determina miscari ale aerului sub forma de briza.
In prezent, nu se inregistreaza poluari ale solului iar modul de abordare a lucrarilor de constructie nu va afecta cu nimic aceasta calitate.
Prin proiectarea atenta a obiectivului "La Pini” si exploatarea la maximum a potentialului natural se creaza spatii reprezentative, bine racordate la cadrul natural existent.
 
Pentru mai multe detalii il puteti contacta pe consilierul nostru imobiliar Andrei radulescu la numarul de telefon :  0744.276.068

Apartamente cu 3 camere

Apartamente cu 2 camere

Ştiri imobiliare Iaşi

Te asteptam in echipa noastra !!!
17 octombrie 2016

Everyone is a salesperson!   Din prima secundă a vieţii suntem într-o continuă vânzare. Pe parcursul unei zile negociezi în mod continuu, comunici, convingi, influenţezi.…
Citeste mai mult

Sfaturi utile: cum sa nu cadeti in capcana anunturilor imobiliare false
29 iulie 2015

Dacă sunteți în căutarea unei case sau a unui apartament, probabil că vă numărați printre persoanele care au parcurs zeci sau sute de anunțuri cu…
Citeste mai mult

Oportunitate limitata pentru un credit imobiliar cu dobanda mica
27 iulie 2015

Vești bune pentru ieșenii care vor în perioada următoare să-și cumpere un apartament sau o casă în Iași apelând la un credit imobiliar. Ziarul Financiar…
Citeste mai mult