CAUTĂ ÎN ZONA Camere Pret max. (€)
Ordonează după
CODUL OFERTEI

Apartamente noi de vanzare in Iasi Galata, finisaje de calitate, canalizare, la asfalt, 2015 !!

Preţ: 61900 €

Zona: Galata

Cod ofertă: VOA14290
Ofertă adaugată la 04-08-2016

Contact agent

BOGDAN TEMNEANU
BOGDAN TEMNEANU
0749.808.494
0232.422.224
office@imperiaimobiliare.ro
Număr camere 4   Construit 2015
Etaj 1   Băi 2
Etaje clădire 1   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 130   Acoperiş Tablă
Confort decomandat   Tip imobil Casă
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      


Informaţii suplimentare

Apartamente noi de vanzare in Iasi Galata tip case insiruite 2015 !

Totul la superlativ !! Asa se poate caracteriza pe scurt cel mai nou proiect de vile insiruite, cu un design avangardist, finisat modern dupa cele mai noi standarde, pozitionat intr-o zona exclusivista, cu acces asfaltat si toate utilitatile.

La edificarea constructiei dezvoltatorul a pus mare accent pe calitate si utilitate, conturandu-se astfel un proiect bine structurat si cu aspect deosebit.

Constructiie sunt cu 4 camere, impartite pe 2 nivele, cu placa de beton intre etaje, din caramida, termosistem exterior cu grosime de 10 cm, 2 bai (ambele cu geam), acces la pod pentru depozitare, dressing la etaj, 2 terase la parter, balcon la etaj, suprafata desfasurata fiind de 130 mp, suprafata de teren 200 mp, loc de parcare in proprietate.

Proiectul se diferentiaza si prin eleganta finisajelor, fiind folosite materiale doar de la producatori de top, tamplarie pvc Gealan Tripanel cu 6 camere, acoperis din tabla Retropanel Polonia, usi interioare cu design deosebit, gresie faianta si parchet de cea mai buna calitate, centrale termice noi cu garantie.

Ansamblul de locuinte este situat in zona Galata, la 100 de metri distanta de soseaua Iasi – Voinesti, acces asfaltat, toate utilitatile inclusiv canalizare, situat in intravilanul municipiului Iasi, cu mijloace de transport in comun in imediata apropiere.

Pretul pentru aceste imobile este de 61.900 euro, se accepta plata CASH dar si prin orice tip de credit bancar.

Consilierul nostru imobiliar Bogdan Temneanu este in masura sa va ofere toate detaliile legate de aceasta oferta si este oricand la dispozitia dumneavoastra la numarul de telefon 0749.808.494.

 
Cereţi mai multe detalii
Nume* Mesaj:
Telefon*
Email
Cod ofertă*
  * câmpuri obligatorii

« Înapoi la rezultate

Ştiri imobiliare Iaşi

Te asteptam in echipa noastra !!!
17 octombrie 2016

Everyone is a salesperson!   Din prima secundă a vieţii suntem într-o continuă vânzare. Pe parcursul unei zile negociezi în mod continuu, comunici, convingi, influenţezi.…
Citeste mai mult

Sfaturi utile: cum sa nu cadeti in capcana anunturilor imobiliare false
29 iulie 2015

Dacă sunteți în căutarea unei case sau a unui apartament, probabil că vă numărați printre persoanele care au parcurs zeci sau sute de anunțuri cu…
Citeste mai mult

Oportunitate limitata pentru un credit imobiliar cu dobanda mica
27 iulie 2015

Vești bune pentru ieșenii care vor în perioada următoare să-și cumpere un apartament sau o casă în Iași apelând la un credit imobiliar. Ziarul Financiar…
Citeste mai mult