CAUTĂ ÎN ZONA Camere Pret max. (€)
Ordonează după
CODUL OFERTEI

Ştiri imobiliare Iaşi

35 ştiri

Te asteptam in echipa noastra !!!
17 octombrie 2016

Everyone is a salesperson!   Din prima secundă a vieţii suntem într-o continuă vânzare. Pe parcursul unei zile negociezi în mod continuu, comunici, convingi, influenţezi. Atunci de ce n-ai incerca să fii cel mai bun? Ai şansa să fii cel… mai mult »

Sfaturi utile: cum sa nu cadeti in capcana anunturilor imobiliare false
29 iulie 2015

Dacă sunteți în căutarea unei case sau a unui apartament, probabil că vă numărați printre persoanele care au parcurs zeci sau sute de anunțuri cu proprietăți de vânzare. Dacă nu sunteți familiarizat cu piața imobiliară și nu lucrați cu un… mai mult »

Oportunitate limitata pentru un credit imobiliar cu dobanda mica
27 iulie 2015

Vești bune pentru ieșenii care vor în perioada următoare să-și cumpere un apartament sau o casă în Iași apelând la un credit imobiliar. Ziarul Financiar anunță că Intesa Sanpaolo Bank, un jucător de talie medie în sistemul bancar românesc, a… mai mult »

Cum au evoluat preturile apartamentelor in prima jumatate de an
23 iulie 2015

O analiză realizată de portalul imobiliare.ro arată că, în primele șase luni ale anului 2015, cererea pe piața imobiliară a devenit din ce în ce mai mare, fapt care a generat scumpiri ale proprietăților. La nivel național, media prețurilor la… mai mult »

Iasul, in top cinci national privind numarul creditelor Prima Casa
22 iulie 2015

Programul guvernamental Prima Casă continuă să fie principalul instrument de creditare care impulsionează tranzacțiile pe piața imobiliară. În prima jumătate a acestui an, la nivel național, au fost aprobate peste 15.600 de dosare în valoare de aproape 300 milioane euro.… mai mult »

Terenurile din Iasi au ajuns din nou la mare cautare
15 iulie 2015

Optimismul care a cuprins piața imobiliară locală se resimte puternic și pe piața terenurilor arată o analiză realizată de portalul de real estate imopedia.ro. Cumpărătorii sunt atât investitori care caută cele mai bune oferte pentru a construi proiecte profitabile, cât… mai mult »

Creste oferta de apartamente noi la Iasi!
15 iulie 2015

Noutăți încurajatoare pentru ieșenii care vor să-și cumpere case sau apartamente noi în Iași în ansambluri rezidențiale moderne. Piața de locuințe noi din România are creșteri importante în prima jumătate a anului 2015, arată rapoartele Institutului Național de Statistică (INS)… mai mult »

Apartamente noi in Iasi cu plata in rate! Afla mai multe despre Suncity Iasi!
30 iunie 2015

Doriți să vă cumpărați un apartament nou însă nu aveți suficienți bani economisiți iar veniturile dumneavoastră de pe cartea de muncă nu vă permit un credit ipotecar? Imperia Imobiliare, cea mai dinamică agenție imobiliară din Iași, are o soluție pentru… mai mult »

Doriti o locuinta cu credit Prima Casa in Iasi? E momentul sa va grabiti
26 iunie 2015

Sunteți pe punctul de a cumpăra un apartament sau o casă în Iași și intenționați să apelați la un credit Prima Casă? În cazul acesta este momentul să vă decideți mai repede asupra proprietății pe care urmează să o cumpărați… mai mult »

Avalansa de ieseni care vor sa cumpere o locuinta
24 iunie 2015

Ieșenii conduc topul național în privința interesului pe care îl manifestă pentru cumpărarea unei locuințe arată un articol apărut în Ziarul de Iași. Creștere este constatată și la nivel național, însă Iașul conduce detașat într-un top realizat de portalul de… mai mult »

Cerere din ce in ce mai mare de spatii de birouri in Iasi
19 iunie 2015

Birourile moderne situate în clădiri de business au început să fie la mare căutare în marile orașe ale țării. Conform unei analize realizate de către portalul de real estate imobiliare.net, stocul de birouri moderne din Cluj, Timișoara, Brașov și Iași… mai mult »

Boom pe piata constructiilor rezidentiale din Iasi
15 iunie 2015

Investițiile rezidențiale salvează piața construcțiilor din România, suplinind lipsa investițiilor guvernamentale și volumul scăzut al construcțiilor tehnice și inginerești, arată o analiză realizată de Ziarul Financiar realizată pe baza datelor furnizate de statisticile oficiale. Construcția de apartamente și case noi… mai mult »
35 ştiri

Cele mai noi oferte imobiliare