Descriere ansambluFiecare locuinta Roua Residence te surprinde prin confort si amplasare spectaculoasa ! Fiecare anotimp te surprinde prin frumusetea sa ! Bucura-te de amândoua si multe alte beneficii în propriul apartament.
Situat in zona de vile din Podu de Fier, la doar 2 km de centrul Iasului, Roua Residence te ajuta sa ajungi la birou, în centru, în numai 3 minute. Aici poti sa si începi ziua admirând zona de agrement Ciric de la înaltime, in confortul propriului apartament.

Proiectul se extinde pe platoul Moara de Vant  si cuprinde  blocuri de apartamente cu parcari subterane. Poti sa-ti alegi dintr-o varietate de apartamente, de una,doua sau trei camere, finisate dupa cele mai inalte standarde. 
Toate apartamentele sunt confortabile, partitionate inteligent, cu terase si spatii generoase inundate de lumina naturala si cu vedere catre oras sau zona Ciric. Terasele invita fiecare proprietar sa se bucure de natura înconjuratoare.

În Roua Residence, confortul se traduce prin:

- siguranta data de accesul controlat în complex, 

- parcarea subterana cu intrare direct? din strada principala,

- spatii de depozitare(boxe) la demisolul cladirii,

- apartamentele finisate cu materiale de calitate,

- sistemul de încalzire central pe baza de gaz, cu contorizare individuala,

- dezvotator cu experienta( 4 blocuri predate si locuite). 

Primele apartamente din Roua Residence 5 au fost deja contractate la preturi PROMOTIONALE!. Imperia Imobiliare este reprezentant direct al dezvoltatorului, pentru mai multe detalii/vizite: 0758 082 028 . Comision 0%!!!